1247140512_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen oli meidän pennulla aika pitkä päivä, tai ilta. Miska sai matkustaa pyörän perässä peräkärryssä (sellainen lapsille tarkoitettu) boxissaan, ja Reiska ravasi pyörän vierellä, kun mentiin illalla HAU-openin epävirallisiin agilitykisoihin Purina-areenalle. Reiskalta lähti maanantaina turkki, siis ajeltiin lyhyeksi. Päästiin testaamaan, onko uudella hiustyylillä vaikutusta menohaluihin. Ja taisihan sillä olla, tuli virheetön rata, tulos n. -13 sek ja sijoitus 2. :)

Osallistujia oli siellä varmaan. n. 100, joten odottelusta tuli pitkä. Miskan kanssa olimme siellä kolmisen tuntia, mikä oli Miskalle erinomaista totuttelua koiratapahtumiin, ihmisiin ja vilinään. Tavattiin myös Miskan ikäinen (pari vk nuorempi) kroaattipentu, Puubin ja Satiaisen jälkeläinen, joka oli "pikkuisen" tulisempi luonne ;) Enpä ole ennen nähnyt niin ärhäkkää vauvaikäistä pentua ! Kyllä siinä tuli itsellä ajatus, että huh, onpa mulla kiltti ja herttainen pentu (vaikka välillä sitä itse on ajatellut, että Miskasta on tullut melkoinen riiviö, mutta ei, tämän tapaamisen perusteella.. Heh, kaikki kun on suhteellista).

Nähtiin myös vuoden vanha mudi-narttu Fisu, jolle Miska aluksi nosti hirvittävän räksytyksen. Ääntä tästä pikkuisesta lähtee, joten olen päättänyt aika määrätietoisesti kitkeä pois nyt jo pikkupennusta lähtien tuota äänenkäyttöä. Turhanräksyttäminen siis ei ole sallittua. Muuten Miska käyttäytyikin oikein mallikkaasti, kulki hihnassa kivasti häntä pystyssä, eikä haukahdellut turhia. Haukkua meinaa päästä silloin, kun Miska seuraa toisen koiran agilitysuoritusta, jotenkin se kiihtyy siitä, kun katsoo miten toinen koira on kiihdyksissä, varsinkin jos se rataa suorittava koira haukkuu. Tässä onkin hyvä treenin paikka, siis harjoitella sitä hiljaa olemista, vaikka vähän kiihtyneessäkin mielentilassa.

Käytiin myös koirapuistossa, jossa sattui olemaan sopivaa leikkiseuraa. Miska oli alkuun tapansa mukaan vähän epävarma ja uudet isot koirat pelottivat. Tätä jatkui ehkä n. 15 min, jonka jälkeen Miska halusikin jo riehua, eikä enää jännittänyt.

Koirapuistossa oli 4 kk ikäinen appenzelli-urospentu, se oli kyllä tosi iso, siis painoa varmaan n. 18 kg, eli ihan pikkuisen suurempi kuin meidän Miska ! No tämä ei menoa haitannut, koska Miskahan on hirmuisen vikkelä ja liukasliikkeinen ja nopea jaloistaan, se pärjäsi ihan 6-0 isolle leikkikaverille, joka tietysti oli huomattavasti kömpelömpi.

Reiskan ja minun startti oli vasta n. klo 23 aikoihin, joten kävin sitten välissä viemässä Miskan kotiin ja annoin sille ruoan ja jätin sen kotiin nukkumaan. Puolen yön aikoihin palatessamme Miska oli ollut nukkumassa, eikä ollut silpunnut mitään yksin ollessaan. Tai olihan sillä seurana kissat, joista tuntuukin olevan Miskalle ihan mukavasti kaveria. Mainittakoon tähän vielä, että pari päivää sitten Miska oli kaupassa käydessäni ehtinyt vähän "lukea" Bukowskin kirjaa, josta ei kauheasti ollut jäljellä sen jälkeen...

Reiskan uusi look:

1247126722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e