Lauantai-iltana lähdin kaverin luo iltaa istumaan, ja otin Miskan mukaan. Kaverilla on kaksi isokokoista koiraa, joten se oli samalla hyvää sosialistamista pennulle. Koirat saivat leikkiä pihalla pitkään, eikä Miska meinannut malttaa rauhoittua vielä sittenkään lepäämään, kun aikuiset koirat jo nukkuivat, vaan vikisi ja käveli ympäriinsä. Huomaa selvästi, että kun ärsykkeitä ja virikkeitä on runsaasti, niin sen on vaikea rentoutua ja mennä lepotilaan. Rauhoittumista onkin hyvä ihan harjoitella vartavasten. Lopulta, vähän ennen lähtöämme puolen yön maissa pentukin sitten simahti. Menimme taxilla kotiin, kun julkisia ei mennyt sieltä. Taxissa Miska nukkui koko matkan, automatkustamiseen se on tottunut oikein hyvin ja viihtyy autossa.

Sunnuntaina otin Miskan mukaan (ilman Reiskaa, koska Reiskalla puolestaan oli ollut lauantaina agilitykilpailut) Tiibetinterriereiden tapahtumapäivään Tuusulaan. Miska tarvitsee selvästi totutusta tilanteisiin, jossa on paljon muita koiria. Vieraita ihmisiä se ei jännitä, mutta vieraat koirat ovat sen mielestä vähän pelottavia. Sillä on valitettavasti pari ikävää kokemusta, että vapaana oleva vieras koira on päässy hyökkäämään sen kimppuun, joten ei ihme, jos on vähän varautunut. Nyt olisi tärkeää, että se tapaisi vain kilttejä ja luotettavia koiria jatkossa. Ettei tule enää järkytyksiä.

Tapahtumapäivässä saatiin myös vähän näyttelytreeniä, joka tulikin tarpeeseen. Itselleni on nääs uutta esittää koiraa, joka kuuluu esitellä "vapaasti" eli asettelematta. :)