Edellisestä kirjoituksesta on taas vuosi aikaa, joten Miska on ehtinyt tässä välissä suorittaa 9/2011 BH-kokeen, ja eturauhasvaivojen vuoksi Miska jouduttiin kastroimaan nyt helmikuussa 2012.

Miskä täytti maaliskuussa 3 vuotta, ja aikuistuminen on vaikuttanut positiivisesti meidän treenaamiseen. Toki myös kastraatio on helpottanut siten, että Miska on nyt entistä ahneempi ruoan perään, ja myöskin keskittyy leikkiin astetta intensiivisesti, kun ei ole tytöt ja hajut liikaa mielessä. Ja mahdollisesti myös eturauhanen on voinut vaivata sitä aiemmin ja vaikeuttaa keskittymistä yhteiseen tekemiseen. Erityisesti tottiksessa ja toko:ssa on tullut muutosta parempaan kastraation jälkeen, haussa ja agilityssä on aikalailla entisellään kaikin tavoin.

Aloittelimme myös koe- ja kilpailu-uraamme useammalla saralla toukokuussa, kun Miska on alkanut nyt tuntua sen verran valmiilta pakkaukselta, että uskaltauduin viimein kokeilemaan.

Agilityssä olemme ehtineet kisata yhden kerran, Järvenpäässä, jossa saatiin yksi nollatulos ja Luva nopealla ajalla -15. Toiselta radalta tuli hylsy Miskasta riippumattomista syistä eli ohjaajan mokailtua. :)

TOKO:ssa kävimme myöskin hupimielessä Alokasluokassa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna Vihdissä, molemmista kokeista 181 p/I-tulos, eli tasaista työtä Miska on tehnyt.